Image

Karin in’t Hout, verloskundige en echoscopiste

BIG nummer 29032945703
Ik ben afgestudeerd als verloskundige in 1993. Sinds 1 april 1994 ben ik een van de vaste gezichten in de Verloskundige Praktijk Voorburg. Kwalitatief hoge zorg en vooral betrokkenheid bij de cliënte staan bij mij hoog in het vaandel. Mede daarom kies ik voor een relatief klein team. Ik ben zelf ook moeder van drie kinderen, van 23, 20 en 15 jaar. Samen met een beroep met erg wisselende uren zorgt dit voor een dynamisch leven. Sinds juni 2015 ben ik ook bevoegd echoscopiste. Ik heb een actieve rol binnen het Verloskundig Samenwerkings Verband (VSV) van het Haaglanden Medisch Centrum (Bronovo-Westeinde).

Sabrina Tholen, verloskundige

BIG nummer 99063738303
Na het behalen van mijn diploma in 2005 heb ik eerst twee jaar ervaring opgedaan in verschillende praktijken in de regio. In augustus 2007 kwam er een plekje vrij in Voorburg en deze kans pakte ik met beide handen aan. Een praktijk in een leuke gemeente met een gevarieerde populatie. Het dorpsgevoel, maar toch aan de rand van de grote stad. Het leuke vind ik dat we een kleine praktijk zijn, waar iedere zwangere de zorg en tijd krijgt die ze verdient. Erg belangrijk voor zo'n bijzondere periode in het leven. Zelf heb ik dit ook twee keer mogen ervaren. Ik ben de moeder van Tygo, 2009 en Ilse, 2012.

Hilda Salomons, verloskundige en echoscopiste

BIG nummer 99047969603
Met veel plezier ging ik na mijn afstuderen in 1997 aan het werk als verloskundige, eerst in Den Haag, later in Pijnacker en sinds 2014 in Voorburg. Wij vormen samen een sterk team; we vullen elkaar aan en staan elkaar bij als dat nodig is. In mijn werk geniet ik ervan om de zwangere en haar partner te leren kennen en zie ik het als een uitdaging om af te stemmen op hun persoonlijkheid en wensen, zodat ze zich beiden gehoord voelen. Verder ben ik actief betrokken bij de vorming van het nieuwe HMC moeder en kindcentrum. Samen met mijn man heb ik een zoon en twee dochters gekregen, al met al een afwisselend bestaan dus!

Eri Leën, praktijkassistente

Als praktijkassistente ben ik het eerste aanspreekpunt binnen de praktijk, ik beantwoord de telefoon, maak afspraken en verder assisteer ik de verloskundigen met diverse werkzaamheden. Een zeer afwisselende en leuke job in een fijne praktijk. Voor mij is het erg belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in de praktijk. Hiernaast ben ik getrouwd en ben ik de moeder van twee (bijna) volwassen kinderen.

Joyce 't Hoen, waarnemend verloskundige

BIG nummer 99926805103
Sinds december 2019 ben ik afgestudeerd als verloskundige in Rotterdam en werkzaam geweest voor verschillende verloskundigenpraktijken in de regio Westland & Den Haag. Ik vind het vak heel bijzonder en vooral dat elke dag anders is en dat iedere vrouw uniek is! Aan mij de uitdaging om te ontdekken welke vorm van begeleiding bij jou past en dit ook te kunnen geven! Vanaf maart 2022 werk ik bij Verloskundige Praktijk Voorburg als waarnemend verloskundige. Dit houdt in dat wanneer de verloskundigen met vakantie zijn, een bijscholing of andere verplichtingen hebben, jullie mij kunnen tegenkomen!

foto Valerie

Valerie Vollebregt, waarnemend verloskundige

BIG nummer 89923839303
Ik ben Valerie Vollebregt en ik ben sinds 2018 verloskundige. Na mijn laatste stage bij Verloskundige Praktijk Voorburg ben ik blijven ‘plakken’. Sindsdien werk ik hier dus al als waarneemster tijdens de vakanties en her en der vang ik gaten in het rooster op. Naast mijn waarneemplekje bij praktijk Voorburg heb ik gewerkt of ben ik werkzaam bij verschillende praktijken in regio Den Haag en regio Rotterdam. Ik zie dus veel verschillende mensen en culturen en ik kom in verschillende (buiten)steden. Iedereen is, leeft en woont anders. Juist dat vind ik zo leuk aan waarnemen bij meerdere praktijken: het maakt het werk heel afwisselend!