Image
Image

Karin in’t Hout, verloskundige en echoscopiste

BIG nummer 29032945703
Ik ben afgestudeerd als verloskundige in 1993. Sinds 1 april 1994 ben ik een van de vaste gezichten in de Verloskundige Praktijk Voorburg. Kwalitatief hoge zorg en vooral betrokkenheid bij de cliënte staan bij mij hoog in het vaandel. Mede daarom kies ik voor een relatief klein team. Ik ben zelf ook moeder van drie kinderen, van 24, 21 en 16 jaar. Samen met een beroep met erg wisselende uren zorgt dit voor een dynamisch leven. Sinds juni 2015 ben ik ook bevoegd echoscopiste. Ik heb een actieve rol binnen het Verloskundig Samenwerkings Verband (VSV) van het Haaglanden Medisch Centrum (Bronovo-Westeinde).

Sabrina Tholen, verloskundige

BIG nummer 99063738303
Na het behalen van mijn diploma in 2005 heb ik eerst twee jaar ervaring opgedaan in verschillende praktijken in de regio. In augustus 2007 kwam er een plekje vrij in Voorburg en deze kans pakte ik met beide handen aan. Een praktijk in een leuke gemeente met een gevarieerde populatie. Het dorpsgevoel, maar toch aan de rand van de grote stad. Het leuke vind ik dat we een kleine praktijk zijn, waar iedere zwangere de zorg en tijd krijgt die ze verdient. Erg belangrijk voor zo'n bijzondere periode in het leven. Zelf heb ik dit ook twee keer mogen ervaren. Ik ben de moeder van Tygo, 2009 en Ilse, 2012.

Joyce 't Hoen, verloskundige

BIG nummer 99926805103
Hi! Ik ben Joyce en ik ben sinds eind 2019 afgestudeerd als verloskundige in Rotterdam. Ik ben de afgelopen jaren werkzaam geweest voor verschillende verloskundige praktijken in de regio Westland en Den Haag. Sinds april 2021 begon ik ook af en toe met waarnemen bij de Verloskundige Praktijk Voorburg. Hier heb ik het heel erg naar mijn zin. Toen er een plekje vrij kwam in de maatschap heb ik die kans met beide handen aangegrepen en kan ik mijzelf sinds 1 april 2023 mede-eigenaar noemen. Een superleuke en spannende uitdaging om dit te mogen doen met de meest gezellige en leuke collega's. Ons vak is bijzonder, geen enkele dag is hetzelfde en iedereen is anders. Ik vind het een uitdaging om te ontdekken welke vorm van begeleiding het beste bij jou past en dit dan ook te kunnen geven.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om dagjes weg te gaan met mijn vriend of vriendinnen. En daarnaast speel, zing en dans ik bij een theatervereniging.

Lynn Willekens, waarnemend verloskundige

BIG nummer 19931484803
Sinds augustus 2022 versterk ik als waarneemster deze leuke praktijk, nadat ik in de zomer van 2022 mijn diploma in ontvangst nam.
Vanaf mijn zesde wist ik, dat ik net als mijn oma verloskundige wilde worden. Deze praktijk begeleid jullie als (toekomstige) ouders bij dit bijzondere moment van nieuw leven. Voor mij is de rode draad om steeds samen te blijven kijken naar wat bij jou past.

Valerie Vollebregt, waarnemend verloskundige

BIG nummer 89923839303
Ik ben Valerie Vollebregt en ik ben sinds 2018 verloskundige. Na mijn laatste stage bij Verloskundige Praktijk Voorburg ben ik blijven ‘plakken’. Sindsdien werk ik hier dus al als waarneemster tijdens de vakanties en her en der vang ik gaten in het rooster op. Naast mijn waarneemplekje bij praktijk Voorburg heb ik gewerkt of ben ik werkzaam bij verschillende praktijken in regio Den Haag en regio Rotterdam. Ik zie dus veel verschillende mensen en culturen en ik kom in verschillende (buiten)steden. Iedereen is, leeft en woont anders. Juist dat vind ik zo leuk aan waarnemen bij meerdere praktijken: het maakt het werk heel afwisselend!

Eri Leën, praktijkassistente

Als praktijkassistente ben ik het eerste aanspreekpunt binnen de praktijk, ik beantwoord de telefoon, maak afspraken en verder assisteer ik de verloskundigen met diverse werkzaamheden. Een zeer afwisselende en leuke job in een fijne praktijk. Voor mij is het erg belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in de praktijk. Hiernaast ben ik getrouwd en ben ik de moeder van twee (bijna) volwassen kinderen.