Image

Karin in’t Hout, verloskundige en echoscopiste

BIG nummer 29032945703
Ik ben afgestudeerd als verloskundige in 1993. Sinds 1 april 1994 ben ik een van de vaste gezichten in de Verloskundige Praktijk Voorburg. Kwalitatief hoge zorg en vooral betrokkenheid bij de cliënte staan bij mij hoog in het vaandel. Mede daarom kies ik voor een relatief klein team. Ik ben zelf ook moeder van drie kinderen, van 21, 18 en 13 jaar. Samen met een beroep met erg wisselende uren zorgt dit voor een dynamisch leven. Sinds juni 2015 ben ik ook bevoegd echoscopiste. Ik heb een actieve rol binnen het Verloskundig Samenwerkings Verband (VSV) van het Haaglanden Medisch Centrum (Bronovo-Westeinde).

Sabrina Tholen, verloskundige

BIG nummer 99063738303
Na het behalen van mijn diploma in 2005 heb ik eerst twee jaar ervaring opgedaan in verschillende praktijken in de regio. In augustus 2007 kwam er een plekje vrij in Voorburg en deze kans pakte ik met beide handen aan. Een praktijk in een leuke gemeente met een gevarieerde populatie. Het dorpsgevoel, maar toch aan de rand van de grote stad. Het leuke vind ik dat we een kleine praktijk zijn, waar iedere zwangere de zorg en tijd krijgt die ze verdient. Erg belangrijk voor zo'n bijzondere periode in het leven. Zelf heb ik dit ook twee keer mogen ervaren. Ik ben de moeder van Tygo, 2009 en Ilse, 2012.

Hilda Salomons, verloskundige en echoscopiste

BIG nummer 99047969603
Met veel plezier ging ik na mijn afstuderen in 1997 aan het werk als verloskundige, eerst in Den Haag, later in Pijnacker en sinds 2014 in Voorburg. Wij vormen samen een sterk team; we vullen elkaar aan en staan elkaar bij als dat nodig is. In mijn werk geniet ik ervan om de zwangere en haar partner te leren kennen en zie ik het als een uitdaging om af te stemmen op hun persoonlijkheid en wensen, zodat ze zich beiden gehoord voelen. Verder ben ik actief betrokken bij de vorming van het nieuwe HMC moeder en kindcentrum. Samen met mijn man heb ik een zoon en twee dochters gekregen, al met al een afwisselend bestaan dus!

Roos Born, verloskundige

BIG nummer 49917756503
Sinds februari 2014 werk ik in de Verloskundige Praktijk Voorburg als waarnemend verloskundige. Dit houdt in dat wanneer de verloskundigen met vakantie zijn, een bijscholing of andere verplichtingen hebben, ik werkzaam ben in de praktijk. Praktijk Voorburg staat voor kwaliteit van zorg en voor persoonlijke begeleiding en aandacht voor de cliente en haar partner. Zaken die ook ik als verloskundige belangrijk vind. Zwangerschap, baring en de kraamperiode: het zijn bijzondere en intense momenten in het leven en ik vind het een voorrecht om daarbij aanwezig te mogen zijn.

Eri Leën, praktijkassistente

Als praktijkassistente ben ik het eerste aanspreekpunt binnen de praktijk, ik beantwoord de telefoon, maak afspraken en verder assisteer ik de verloskundigen met diverse werkzaamheden. Een zeer afwisselende en leuke job in een fijne praktijk. Voor mij is het erg belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in de praktijk. Hiernaast ben ik getrouwd en ben ik de moeder van twee (bijna) volwassen kinderen.