U bent hier

Algemeen

In het gezellige pandje aan de Raadhuisstraat 61 in het mooie, oude centrum van Voorburg bevindt zich onze eigen praktijkruimte. Ons werkgebied beslaat Voorburg en omstreken. Denk bij omstreken aan delen van Leidschendam, Rijswijk en Ypenburg en aan het Bezuidenhout, Mariahoeve en Leidschenveen.
Eén dagdeel per week hebben we ook spreekuur in Voorburg Noord, op de Koningin Julianalaan 81. LET OP, dit spreekuur adres vervalt helaas met ingang van 1 augustus 2019.
Er is vanaf dan dus 5 dagen per week spreekuur op de Raadhuisstraat.


Je maakt tijdens je zwangerschap kennis met alle verloskundigen, zodat je in elk geval degene kent die je bevalling begeleidt. Wie dat zal zijn, hangt af van het dienstrooster. Als er een verloskundige met vakantie gaat, wordt zij vervangen door onze vaste waarneemster.
We zijn lid van het Verloskundig Samenwerkings Verband met het fusie-ziekenhuis MCH-Bronovo. Karin is lid van het bestuur.

Tevens zijn wij actief lid van de Verloskundige Zorggroep Haaglanden. Dit is een samenwerkingsverband tussen vrijwel alle verloskundige praktijken in onze regio. Hilda zit in dit bestuur.

We zijn allemaal ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Verloskundigen.

Onze praktijk is officieel een HypnoBirthing vriendelijke Verloskundige Praktijk en 2 van ons zijn geschoold in de homeopathie.
 
In onze praktijk begeleiden we regelmatig studenten van de Verloskunde Academie Rotterdam. We informeren je hierover via een brief in de wachtkamer of via een berichtje op Facebook.
Ook doen we af en toe mee aan wetenschappelijk onderzoek. Weet dan in elk geval dat het altijd nuttige – niet commerciële - onderzoeken betreft.

Wij hebben een contract met alle zorgverzekeringen. Check hiervoor de volgende link ;

https://www.independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/verloskundige/verloskundige-praktijk-voorburg

https://www.zorgwijzer.nl/zorgverzekering-vergelijken/zwanger