U bent hier

Reviews

Eva, Leidschendam

Sabrina heeft bij zowel mijn zoon Devano (3 jaar) als mijn dochter Kiara (2 dagen) de thuis bevallingen begeleid wat ik als zeer prettig en fijn heb ervaren.
Tevens is het gehele team van praktijk Voorburg een team met een no nonsens instelling maar wel zorgzaam en betrokken! Dank dames voor de fijne ervaring!

Dr. Boers, gynaecologe Bronovo ziekenhuis

We hebben een prima samenwerking met de verloskundigen praktijk Voorburg. We bieden hun cliënten een veilige omgeving om te bevallen, en onze patiënten uit die regio kunnen zo nodig weer op hen rekenen.

Stephanie, Voorburg

Je bent zwanger.. het spannende avontuur is begonnen! Zeker nu, is het fijn om aangesloten te zijn bij een praktijk met lieve mensen, die je op het juiste tempo voorzien van nuttige informatie. Bij Verloskundige Praktijk Voorburg heb ik dat zeker gekregen.

Zerline, moeder van Noa en Mels
Ik ben erg tevreden met de verloskundigen en hun begeleiding, zowel voor, tijdens, als na mijn twee bevallingen. Mijn ervaring tijdens de bevalling is dat ze de tijd nemen, je ondersteunen en op je gemak stellen en het natuurlijke proces zijn gang laten gaan, zonder onnodige ingrepen.