U bent hier

Ons teamKarin in’t Hout, verloskundige en echoscopiste
Ik ben afgestudeerd als verloskundige in 1993. Sinds 1 april 1994 ben ik een van de vaste gezichten in de Verloskundige Praktijk Voorburg. Kwalitatief hoge zorg en vooral betrokkenheid bij de cliënte staan bij mij hoog in het vaandel. Mede daarom kies ik voor een relatief klein team.
Ik ben zelf ook moeder van drie kinderen, van 19, 16 en 11 jaar. Samen met een beroep met erg wisselende uren zorgt dit voor een dynamisch leven. Sinds juni 2015 ben ik ook bevoegd echoscopiste.
Behalve contactpersoon tussen verloskundigen en de ambulance dienst ben ik ook bestuurslid van het Verloskundig Samenwerkings Verband (VSV) HMC Bronovo-Westeinde.

 

 

 

 

Sabrina Tholen, verloskundige
Na het behalen van mijn diploma in 2005 heb ik eerst twee jaar ervaring opgedaan in verschillende praktijken in de regio. In augustus 2007 kwam er een plekje vrij in Voorburg en deze kans pakte ik met beide handen aan. Een praktijk in een leuke gemeente met een gevarieerde populatie. Het dorpsgevoel, maar toch aan de rand van de grote stad.
Het leuke vind ik dat we een kleine praktijk zijn, waar iedere zwangere de zorg en tijd krijgt die ze verdient. Erg belangrijk voor zo'n bijzondere periode in het leven.
Zelf heb ik dit ook twee keer mogen ervaren. Ik ben de moeder van Tygo, 2009 en Ilse, 2012.


 

 

 

Hilda Salomons, verloskundige en echoscopiste

Met veel plezier ging ik na mijn afstuderen in 1997 aan het werk als verloskundige. Sinds 2014 maak ik deel uit van dit energieke en betrokken team. Energiek omdat we  steeds vernieuwend bezig zijn. Betrokken omdat we onze cliënten goed kennen. Sinds januari 2014 ben ik bevoegd echoscopiste. Ook heb ik een aantal jaren homeopathie gestudeerd en dit kan ik desgevraagd inzetten tijdens de zwangerschap, bevalling of kraambed. Sinds september 2016 ben ik vice-voorzitter van de Verloskundige Zorggroep Haaglanden; deze zet zich in voor kwalitatief hoogstaande verloskundige zorg in de regio en vanuit deze functie neem ik o.a. deel aan de werkgroep voor het toekomstige geboortecentrum HMC.
Zelf heb ik samen met mijn man een zoon en twee dochters.

 

 

 

 

Eri Leën, praktijkassistent

Als praktijkassistente ben ik het eerste aanspreekpunt binnen de praktijk, ik beantwoord de telefoon, maak afspraken en verder assisteer ik de verloskundigen met diverse werkzaamheden. Een zeer afwisselende en leuke job in een fijne praktijk. Voor mij is het erg belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in de praktijk. Hiernaast ben ik getrouwd en ben ik de moeder van twee (bijna) volwassen kinderen.


 

 

Roos Born, waarnemend verloskundige
Sinds februari 2014 werk ik in de Verloskundige Praktijk Voorburg als waarnemend verloskundige. Dit houdt in dat wanneer de verloskundigen met vakantie zijn, een bijscholing of andere verplichtingen hebben, ik werkzaam ben in de praktijk.
Praktijk Voorburg staat voor kwaliteit van zorg en voor persoonlijke begeleiding en aandacht voor de cliente en haar partner. Zaken die ook ik als verloskundige belangrijk vind. Zwangerschap, baring en de kraamperiode: het zijn bijzondere en intense momenten in het leven en ik vind het een voorrecht om daarbij aanwezig te mogen zijn. In september 2016 ben ik gestart met de opleiding homeopathie en verloskunde.