U bent hier

Aanmeldformulier

Kinderwens
Heb je een kinderwens en wil je eerst nog graag persoonlijke informatie? Maak dan een afspraak voor een kinderwensconsult met een van de verloskundigen. Ze geeft je advies over diverse zaken en bespreekt mogelijke risicofactoren in de familie. Bel voor een afspraak tijdens de aanwezigheid van onze assistente. Zij is er op maandag van 9.00 tot 17.30 uur, op dinsdag en woensdag van 8 tot 14 uur en op donderdag van 9 tot 13 uur. Informeer wel bij je verzekeraar of deze kosten worden gedekt.


Als je al probeert zwanger te worden, begin dan direct met het innemen van foliumzuur. We adviseren het gebruik daarvan tot de tiende week van de zwangerschap. Dit verkleint de kans op een open ruggetje bij de baby. Foliumzuur is zonder recept verkrijgbaar bij drogist of apotheek.

Je bent zwanger
Maak zodra je weet dat je zwanger bent een afspraak voor een intake op de praktijk. Het is niet nodig hiervoor eerst contact met je huisarts te hebben. De intake vindt plaats bij ongeveer negen weken en neemt ongeveer 40 minuten in beslag. Je kunt een aanmeldformulier invullen óf tijdens de aanwezighied van onze assistente bellen. Zij is er op maandag van 9.00 tot 17.30 uur, op dinsdag en woensdag van 8 tot 14 uur en op donderdag van 9 tot 13 uur. Bij een digitale aanmelding is het streven je binnen drie werkdagen terug te bellen voor het maken van een afspraak. Als de afspraak is gemaakt, ontvang je een intakebevestiging via de mail. Ook voor het aanmelden voor alleen de nazorg kun je het aanmeldformulier gebruiken.

 

Voor algemene vragen kun je ons natuurlijk ook bereiken via het contactformulier op deze site.

Voor het maken van een afspraak gaat onze voorkeur ernaar uit dat je het aanmeldformulier gebruikt. Dit verhoogt onze telefonische bereikbaarheid.


Personalia vrouw
Personalia partner
Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.